Field Power

Hypergravity Training is het meest effectieve trainings apparaat om uw prestaties te verbeteren 

• verticale sprong prestatie / kracht
• eerste stap snelheid
• explosieve kracht
• stabiliteit

Hypergravity Training brengt je tot 6 keer meer springvermogen ten opzichte van krachttraining en plyometrics. Volg de keuze van de vele professionele teams en atleten en gebruik hypergravity Training als een deel van uw dagelijkse trainingsprogramma. Hypergravity Training is een nieuwe stap in de ontwikkeling van veilige en functionele krachttraining. Hypergravity Training heeft sinds 2003 bewezen van toegevoegde waarde te zijn binnen de sport en revalidatie training, en wordt gebruikt door duizenden gebruikers in de (top) sport, fysiotherapie, en individuen wereldwijd.

Bekijk Martin’s blog om meer te lezen over de biomechanische voordelen en de invloed van Hypergravity Training op LOAD – EXPLODE – DRIVE.

Alle leeftijden, alle niveaus Hypergravity Training zetten geen piek krachten op je lichaam en is daarmee een veiliger en eenvoudiger manier van weerstand training. Het kan veilig worden gebruikt door mensen van alle niveaus en door alle leeftijden. In feite is de Hypergravity Training het best verkochte training instrument in de VS en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar.

1. Beweging-specifieke krachttraining
2. Meerdere verbindingen
3. Hoge snelheid Power
4. Eccentric/reactief vermogen (Plyometrics)
5. Snelheid van de Beweging
6. Weerstand Training voor iedereen.

Behandeling volgens afspraak ook in de avonduren